woensdag 6 januari 2010

Zpagetti

Al even was ik er mee bezig, maar vandaag heb ik ze allemaal afgewerkt die ik nog hier had. 1 is al naar een vriendin, de andere 4 word er 1 door mij zelf gebruikt!

Het is fantastisch om te werken met zpagetti, je kan er zo ontzettend veel mooie dingen mee maken, tussen door komen er wat tassen die ik gemaakt heb!

Deze tas is van simpel grijze zpagetti, het is een makkelijk model met erin gehaakte handvaten. Stevig zijn ze zeker! En dat is wel prettig!

Gisteren gestart met een ontwerp van Kim van Echt Zoet, maar het viel me niet mee, de zpagetti was eigenlijkt te dik en starten met een Magic Loop werd het niet mooier op.


Toch zal ik 'm even laten zien!

Ook heb al een tas die ik zelf gebruik. Het is van Fuzzy zpagetti, ik was er helemaal blij mee toen ik het zag en heb gelijk goed ingeslagen! Heb er zelf 1 tasje van en die bevalt heerlijk. Gewoon heel simpel, niets geen toeters en bellen, maar bevalt enorm goed!


En dan heb ik nog mijn 1 van mijn allereerste zpagetti projecten, heb deze ook vanmiddag afgewerkt met nieuwe handvaten. Hij heeft de grote van een boodschappen tas bijna. Erg tof!Dit waren voor nu mijn zelfgemaakt Zpagetti tassen. Als je helemaal dol bent op 1, laat het gewoon even weten, ik wil ze graag voor je maken. Vind het ontzettend leuk om er mee bezig te zijn.

Mijn volgende project? Ik ben bezig met katoenen granny squares maken voor een tas of een deken. Ook weer volop bezig voor de hangmatten, want gisteren hebben we weer 140 meter stof ingeslagen, en waarschijnlijk komt er weer een beurs aan in Maart.


6 opmerkingen:

 1. Ik vind denk ik de bovenste het mooist!! Lekker simpel, net als de derde. Goed bezig Lique :) Mooier zo de lay-out met dat bruine, past echt bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige tassen!!! lijkt me ook erg leuk om te doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,
  Wat een leuke site, leuke tassen.
  Ik ben zelf ook net begonnen met zpagetti, heb al 2 tassen en wat olieflessen, snoeppotten voorzien van zpagetti.
  De tweede tas (met vierkantjes), waar zou ik dat patroon kunnen vinden, ik vind m namelijk geweldig. Staat niet op de site van hooked.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt prachtige tassen, vooral die eerste vind ik door zijn eenvoud enorm goed geslaagd ?
  Zou je daar een beschrijving van hebben, zou heel graag ook ééntje proberen te maken.
  groetjes uit België
  elsb.lievenv@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En misschien ook het soort wol, want er bestaan er gigantisch veel zie ik nu
  Dankuwel

  BeantwoordenVerwijderen