dinsdag 11 mei 2010

Op maat gemaakt en per post!

Je bent er maar druk mee, dat creatief bezig zijn. Je wilt het liefste 10 dingen tegelijk kunnen doen, je huis ook nog even schoonmaken en dan ook nog 'even' die bestellingen maken omdat dat toch wel het leukste is als dat zo snel mogelijk af is en verstuurd kan worden.

Zo ook de uiltje tas. Daan wilde heel graag zo'n tas, dus deze is voor haar. Bruine uiltjes aan de buiten kant en bruine uiltjes handvaten. En de witte uiltjes aan de binnenkant met een zakje er in.

Zie hier het resultaat:
De hele tas
Hangend aan de stoel
De tas open!

En toen kreeg ik ook nog een mailtje van Naomi van Odd en Woolly.
Daar zijn deze twee, net iets anders dan andere, haak hoesjes:
En ook deze is voor haar:

Ook kreeg ik vandaag per post m'n matchbooks van Nicole, Nicole?! Enorm bedankt voor het maken! Ik ben er weer heel blij mee!
Nu alleen nog wachten tot de stempel binnen is en dan kan ik aan de gang!
Nu zat iets later DIT is het doosje.. Onze Annabel, die het liefste in de meeste doosjes van de post gaat zitten al voordat er uberhaupt iets uitgehaald is!
Zie dus hier onze tuttabel Annabel!

3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er goed uit Lique! wat leuk dat Annabel zo in die doos gaat zitten he. Ik kwam net thuis van 't werk en wie zag ik daar hartstikke knock-out aan 't snurken in de vensterbank voor 't huis?.... Chico natuurlijk! De schat, daarna wachtte hij me direct op bij de deur. Dat is zo fijn thuis komen.
    Fijn dat je zoveel leuke bestellingen op maat hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi gemaakt weer allemaal, ik ben erg weg van je haakspulletjes-opberg-hoesjes.

    BeantwoordenVerwijderen