donderdag 13 mei 2010

Klussen op hemelvaart met Willem en Blondi

Vandaag leek het me wel zo'n dag om even langs de Formido te gaan. Nou, MEER mensen dachten dat! Ongelooflijk wat was het druk. We hebben 20 minuten staan wachten tot iemand voor ons het hout op maat wilde zagen, tot ik iemand aan z'n jurk trok en toen werden we eindelijk geholpen.Ik had nog een 25% kortingsbon en wilde 3 borden maken voor oa de haaknaalden van Clover, en oogjes. Ik had ze ingekocht voor de workshops en ze lagen iedere keer door elkaar heen. Ook werd het op de Van Wei naar Winkel compleet door elkaar getrokken. Dus nu heb ik een onwijs leuk bord gemaakt. Dit is het resultaat geworden voor de haaknaalden! Op dit moment alleen 2.5 en 2.75 naalden, maar er komt weer een lading'kje aan!

Klussen met Willem en Blondi was het he. Nou ja, idd, Willem heeft de schroeven er netjes ingedraaid en wat geholpen. Blondi daar integen duwde constant 'de olifant' in onze mik om te laten zien dat ze toch wel heel blij was. Het lieve mooie meisje! Zondag is ze alweer een maand bij ons en word het allemaal heel definitief. Al voelde dat al zo, want de verzekering en alles is geregeld. Ze vond het alleen gisteren wel nodig om het doosje 4 mm oogjes open te trekken en door heel de kamer te gooien. Ws heeft ze er zelfs 3 op gegeten. Hopelijk hebben ze gesmaakt! Vanmiddag kwam ze alweer aanlopen met een doosje. Het is zo'n muts. Is ze blij, dan moet ze iets hebben om aan je te geven en hevig te slaan met de staart. Maar goed, Blondi dus.

Maar goed, bord nummer 2 moest toen nog gemaakt worden. Voor de zakjes van de oogjes. Ook deze is best heel goed gelukt. Alleen het bord voor de dikkere clover naalden die moet nog afgemaakt worden, want we hadden niet de juiste haakjes er voor.
Al met al een klussende, knuffelende, liefdevolle en rustige hemelvaart!

Hoe was het bij jullie?!

1 opmerking:

  1. Ziet er mooi uit! Gezellig samen geklust zo te lezen! ^_^
    Dauwpop was top!

    BeantwoordenVerwijderen