zaterdag 26 juni 2010

Weekend, of eigenlijk al vakantie!

De week ging snel deze week. Een lang weekend samen met man lief en gisteren is onze vakantie van 2 weken begonnen, heerlijk!

Maar halverwege de week kreeg ik een prachtige envelop van Nancy!
We hadden elkaar via het Crafty Swap Forum van Nicx al met elkaar geswapt, maar we vonden het zo leuk wat leuks voor elkaar te maken dat we er een prive swap tegen aangooiden.
Ik vond het erg leuk, maar het was wel even moeilijk om goed te bedenken wat voor haar nou echt leuk was!
Dit heb ik van haar ontvangen!
Alleen de envelop was al fantastisch!
Kijk deze applicatie, met mijn favorieten, paddestoelen en slakken!
En verder zaten er super leuke dingen in! Een tasje om spulletjes in te doen, kralen, zelfgemaakte paddestoeltjes, kralen in rood met wit, garen, stofjes! Echt heel heel gaaf!

En nu, nu is het weekend. Het begin van onze vakantie. Maandag vertrekken wij voor een weekje op vakantie. En Tana onze Birmaan dacht volgens mij ook: WEEKEND!
En daar op volgde een grote uitrek met een...tsja, hoe zeg je dat....
GA-HAAP!
Vorige week was Lieve Lyntje jarig en zij woont in Dedemsvaart, vlak bij Hardenberg waar een enorm toffe WoL Hal zit! En daar had ik even flink ingeslagen.
Ik was al begonnen met een andere tas, helaas is dit formaatje strand tas geworden, zie foto hier onder.
Maar nu ben ik met een maatje kleiner begonnen met deze tas. Wat deprimerende kleuren. Had gehoopt dat hij toch iets 'frisser' zou zijn, maar helaas.
Hier onder de tas die bijna af is. Hij moet alleen nog de gehaakte bloemen op de stukjes krijgen waar de hengsels vast gemaakt zijn.
In de Wol Hal in Hardenberg heb wel een hele leuke combi aan kleurtjes gekocht, en ik heb mezelf beloofd dat ik in de vakantie daar mee mag beginnen, of de andere tas nou af is of niet!
Maandag vertrekken wij richting Texel, heerlijk met de Berners. Het word fantastisch weer. Iets minder heet dan in het gewone land en dat is wel fijn voor ons en voor de hondjes.
Ik heb als 't goed is internet daar, dus hoop dat ik af en toe nog even kom sneaken!

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke swap heb je van Nancy ontvangen en Hardenberg leuke wolwinkel moet ik maar eens onthouden. Leuke tas heb je trouwens gemaakt. Wens jullie een hele fijne vakantie met aangenaam weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk swap pakketje!!
  Wens jullie alvast een fijne vakatie toe!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig leuke swap! :D Nancy stuurt altijd van die leuke swaps. :)
  Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele fijne week op Texel!!!

  Groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook superblij met jouw spulletjes!! Ga alles nog op mijn blog zetten en wens jullie een hele fijne vakantie!! Gave tas trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo bofkont, jij bent echt wel verwend afgelopen week met die mooie spulletjes.
  Had ik het maar geweten dat in Hardenberg zo'n mooi wolhal was dan was ik daar beslist gaan kijken want dat is maar een klein eindje van hier. Jammer dan, volgende keer beter.

  Hele fijne vakantie, het weer heb je in ieder geval al mee en dat is heel wat.

  Groetjes van Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tsjongejonge, wat een mooi swap pakketje zeg! Lekker op vaaaaaaakantie morgen!!! Heerlijk!!! Texel is ook zooo leuk. Mooie tas ist geworden die laatste! Lieve foto's van je beestjes!

  BeantwoordenVerwijderen