dinsdag 8 juni 2010

De Hip en Handgemaakt

Het is ondertussen twee dagen geleden dat de Hip en Handgemaakt was, en eigenlijk kan ik alleen maar zeggen: volgend jaar weer?! zelfde tijd? zelfde 'zender'?!
Het was enorm leuk, het was super gezellig om samen met Lieve Lyntje te staan, want aan zitten kwamen we eigenlijk niet toe, nou dat is dan toch wel een goede graadmeter!

We hebben ontzettend veel leuke en lieve complimentjes gekregen van mensen, en dat is zo fijn om te horen. Dat ze je stand zo leuk vinden, je spulletjes en dat het er zo gezellig uit ziet.
De foto's moeten nog even op zich laten wachten, want ik was m'n camera vergeten, dus de foto's gaan nog komen!
Ik had een aantal leuke affiches gemaakt om dingen aan te prijzen en dat vonden mensen altijd weer erg leuk om te zien, maar goed, m'n eigen haak hoesje lag er ook te pronken. En we moesten er even op wachten, maar de omkeerbare tassen staan nu ook op de website! Enorm leuk om je haak of breiwerk in mee te nemen, een opberghoesje erbij laten te maken of gewoon als onwijs leuke schoudertas te gebruiken.

Kijk hier!

Verder is het vandaag een spannende dag, want onze Blondi word vandaag gesteriliseerd. Een standaard operatie, maar toch is het een open buik operatie, dus het is niet geheel zonder risico's, net als alle operaties. Toch ben ik er even bang voor...

Hopelijk komen de foto's gauw van de Hip en Handgemaakt!

2 opmerkingen:

  1. Het was SUPER gezellig en we hebben echt een goede dag gehad!! Sterkte met Blondje!! Foto's komen vandaag nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan niet wachten op de foto's ;)
    En geef Blondi maar een dikke knuffel van me!

    BeantwoordenVerwijderen