maandag 5 juli 2010

Weer veilig thuis, wij huis mussen!

We zijn weer thuis! Veilig en wel! Vanochtend om half 10 de boot genomen vanaf Texel. Het was gelukkig niet te warm zodat de hondjes ook gewoon makkelijk achterin konden blijven.In de auto heb ik nog heerlijk even liggen slapen, want om 7 uur er uit en alles snel en goed inpakken is niet heeel fijn!
Maar ik had allemaal leuke dingetjes gekocht en wil dat graag met jullie delen!

Bij de Witte Engel heb ik deze leuke stofjes gekocht. Ze waren veel te duur, maar veel te leuk om te laten liggen. Eigenlijk zijn 't quilt stofjes, maar die kan je heeel goed voor andere dingen gebruiken, toch?!

Ook was er zo'n winkeltje waar je veeee te veel geld uit geeft! Zo heb ik daar een prachtige emaille rode met zwarte theepot gekocht en een heel leuk blikje met twee hertjes er op, ik had deze natuurlijk al gekocht eer dat ik bedacht dat Lieve Lyntje hem al zou hebben....tssss! Nou dan hou ik hem toch zelf?! Toen zag ik een ander blik, groter, mooier en dus kocht ik die er ook nog maar bij! Hopelijk komt deze met nog wat kadootjes morgen bij Lieve Lyntje aan met de post!
En nog een klein Pharmacie blikje voor m'n knoopjes.

En eigenlijk al zo lang als Willem en ik samen zijn 'sparen' we kleine boekjes. Van Grote Beer, Rupsje Nooit Genoeg, Winnie de Poeh, De Mol. En zo nu dus ook: Ik zou wel een kindje lusten!
En in een winkeltje in De Koog zag ik een ontzettend toffe en stevige boodschappen tas van het zelfde matriaal als het portemonneetje van hier onder! Erg handig en leuk! Veel te veel gekocht he?! Is 't niet? Maar daar is 't dan maar vakantie voor!

Met Koda en Blondi ging 't ook heel goed op vakantie! Ze genoten volop. Het huisje stond vrij staand en dus konden ze er samen omheen rennen. Fantastisch was dat! Blondi is met haar ranke lijfje, die toch 46 kilo is, veel wendbaarder en sneller dan Koda met z'n logge 60 kilo wegende lijf! Maar uiteindelijk na een dag of 1,5 had hij door dat hij haar de pas kon afsnijden als hij stopte en in tegengestelde richting ging rennen! Het was heerlijk om die twee te zien genieten! Als zij genieten, genieten 'papa en mama' ook. Zo is 't met kinderen, maar ook met onze twee berner kinderen!

Blondi kan bijzonder bij je liggen te geiten, zo lag ze bij Willem met Koda er naast.

Dat zeg ik: heel niet wies!

En even kroelen en knuffelen met mij!

En even in de wind liggen, want dat rennen is toch wel wat veel van het goede met dit warme weer!

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk vakantie verslagje :D!
  Super leuke dingetjes heb je allemaal gekocht,
  dat mag hoor, als je op vakantie bent ;).
  Vind honden zoooo leuk, ooit OOIT wil ik ook weer een hondje. Vroeger wel gehad, maar in zo'n
  klein portiekflatje met 3 bazige katten word het
  natuurlijk niks :)... Maar ik kan echt genieten
  van mensen die vertellen over hun hondenbeestjes.
  Liefs Nikki

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie spulletjes!
  En op vakantie mag je toch leuke dingetjes kopen :)

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige stofjes!! en de rest ook hoor!! ;-) groot gelijk dat je allemaal leuke dingetjes gekocht hebt! en fijn dat je zo hebt genoten met zijn allen!!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen