dinsdag 14 september 2010

Knooper de Koop

Afgelopen woensdag hoorde ik op 't Amigurumi forum dat er een Crea beurs was in Rijswijk, dus ik dacht: goh laten we daar is heen gaan zaterdag.
Wel leuk! Maar eigenlijk, tsja.. Het was een geweldige beurs als je van kaarten maken en scrappen hield, maar er stond wel geteld 1 iemand met zpagetti en wat wol. Nou de kraam van Zpagetti, oh jeee, laat Geesje het maar niet zien, want die was uit haar plaat gegaan.
Zo slecht heb ik nog nooit zpagetti aangeprezen gezien. Had er wel een hele mooie kleur grijze wol gezien, maar 7 euro voor zo'n bol vond ik te veel..
Toch heb ik wat leuke dingen gekocht. Een mooie grote pons, inkt, een aantal stempels, ringen, wat bedeltjes en een glas met een Berner Sennen erop. Ik wilde er graag twee, maar mevrouw had er maar 1 van bij zich.. Van alle rassen..

Ook nog wat papier gekocht, 8 pakken voor 10 euro, dus dat was wel leuk.

Gisteren en vandaag ben ik druk geweest met pakketjes maken voor de Hip en Handgemaakt in Groningen. Die is pas 28 november, dat weet ik, maar pakketjes maken vind ik nooit heel erg leuk om te doen dus ik heb ze nu bijna klaar.
Maar deze wirwar van draden zaten in m'n krat met wol... Ik heb het maar gewoon gepakt en losgeknipt, haha!

Hier de pakketjes van vandaag, nog niet helemaal klaar, er moet nog een stukje lint in en een haakje.

En afgelopen zondag hadden we niets.. We hadden lekker vrij. Willem heeft lekker Call of Dute gespeeld de hele middag en ik heb deze sleutelhangertjes gemaakt.
Vind ze eigenlijk helemaal leuk!
En voor het pakketje van de paddestoel moest ik het patroon nog 1x testen en dat heb ik gedaan!
Dit is de paddestoel geworden.

Hebben jullie een fijn weekend gehad?!

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke sleutelhangers én paddenstoel! :D
  Jammer dat de beurs een beetje tegenviel... maar gelukkig ben je niet met lege handen naar huis gegaan. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, ik heb een leuk weekend gehad. Zaterdagochtend eerst weer eens rondgesnuffeld bij de kringloopwinkel, zag een paar mooie zwarte damesschoenen staan, maar mijn voeten waren net iets te breed...sjucht.
  En zondagmiddag zijn we naar Lichtenvoorde geweest om daar te kijken naar het bloemencorso, het was wel wat regenachtig weer, maar we hebben genoten van prachtig versierde wagens volgeplakt met dahlia's. En ja, ook hier is de gewone week weer begonnen. Ik ben nu lekker aan het aftellen tot de 24e, dan heb ik mijn 2e sollicitatiegesprek bij het verzorgingshuis waar ik denk ik per 1 oktober aan de slag ga. Als wat? Ik denk, dat ik ga voor de functie van gastvrouw in een kleine huiskamer, gezellig zorgen voor koffie en dergelijke. Maar goed, dat weet ik pas definitief op vrijdagmiddag de 24e, dus nog even geduld.
  Tot die tijd maar lekker verder breien aan mijn sok, dan heb ik eindelijk mijn eerste paar compleet.

  Tot...?
  Anna Martijne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke pakketjes heb je gemaakt...en jammer dat de beurs een beetje tegenviel...en die sleutelhangers vind ik helemaal TOP.
  Ik kom vast even kijken op de hip en handgemaakt markt in Groningen...woon er niet zover vanaf.

  Liefs Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe laat was je op de beurs??
  Ik ben je niet tegengekomen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi!
  Ik vind de sleutelhangers die je gemaakt hebt echt super! Jammer dat daar geen pakketje voor is in de webshop....
  Hoe maak je zo'n mooi randje om het rondje heen? Heb al wat verschillende combinaties geprobeerd maar het lukt me niet...kun je me helpen?
  alvast bedankt
  groetjes
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O die sleutelhangertjes....wat schattig!!

  BeantwoordenVerwijderen