vrijdag 30 april 2010

Uitnodiging voor het Haak en Amigurumi forum!

En daar was weer een blog van mijn kant! Een week of twee geleden kreeg ik de vraag van Nicole van Nicx of ik het Amigurumi forum over wilde nemen. Ik twijfelde eerst, maar had zoiets, dit MOET een succes worden!
Ik heb wat dingetjes aan gepast, hopelijk iets overzichtelijker gemaakt en bij het onderdeel Haken nog weer wat toegevoegd zodat het allemaal net iets toegankelijker is voor ook de 'gewone' haker.


Ik had de wilde gedachten al om er gelijk een www adres aan te koppelen, maar ik dacht dat dat misschien gelijk iets te rigoreus zou worden, maar ik heb daarom wel gekozen om het voor de eerste maand reclame vrij te maken en als het forum dan fijn gaat lopen maak ik als nog een web adres aan en word hij standaard reclame vrij.

Gelijk is er ook een actie aan gekoppeld dat onder alle nieuwe aanmelders en degene die gestuurd heeft naar het forum en de mensen die ons via hun blog/hyves/website gelinked hebben er een leuk haak pakketje word weggegeven door mij. Je kan ze bekijken op mijn website http://www.liques-handmade.nl/ onder het stukje Pakketjes.

Je mag het plaatje van hierboven gebruiken om het forum te linken!

Kom jullie ook gezellig langs?!
Geven jullie de boodschap door?

1 opmerking:

  1. Hey soulsister! ;)
    Heb een award voor je, komt u even kiek'n op mijn blog?

    BeantwoordenVerwijderen