donderdag 15 april 2010

Hoe was de Fair in Sneek?!

Het is alweer een paar daagjes geleden, maar de fair is geweest. Het was een leuke fair! Gezellig samen met Evelyn van Lieve Lyntje gestaan, dat hadden we wel nodig om de gezelligheid op peil te houden.

Er waren mensen heel enthousiast en hoe vaak we niet te horen kregen dat onze stand toch wel ECHT er uit sprong qua kleuren en leuke producten. Dus dat is natuurlijk harstikke leuk!!

Er waren ook onwijs leuke andere stands met leuke spulletjes. Zo heb ik onze buurvrouw leeg gekocht door een onwijs mooie handgemaakte gebreide poncho te kopen en een heeel toffe dread muts. Dus ik was helemaal blij!


En dan natuurlijk de onwijs leuke schaapjes die er waren! Ze werden geschoren gedurende de twee dagen! Je kon je schaapje uitkiezen met een mooie vacht en deze kon je dan uitkiezen!

En dan nog een fijn leuk nieuwtje! Waarschijnlijk komt dit weekend er een nieuw meisje bij ons wonen. En wel een Berner meisje! Ze is 1,5. We zijn er nu al een paar weekjes mee bezig. Maar vorige week vrijdag is de beslissing gevallen, ze komt bij ons wonen. Ze heet Blondi, en die naam heeft ze niet zo maar, maar zeker niet omdat ze blond is!
Is ze niet prachtig?!

2 opmerkingen:

 1. Hihi, ze kijkt wel een beetje blond!
  Maar ook ontzettend lief!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat koppie van Blondi! Wat een skatje zeg. Dat een hond ook zo'n uitstraling kan hebben he, heeel anders dan Koda! :) Spannend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen