maandag 8 maart 2010

De dagen vliegen voorbij

De dagen vliegen voorbij, voor je het weet is het alweer 8 maart, is de Handwerkbeurs geweest, heb ik m'n allereerste workshop gegeven in Amigurumi haken en Zpagetti haken, wat beiden erg leuk was en ik er zelf ook veel plezier in had.

Ondertussen is het vandaag, precies nog 2 weken voor ik ga trouwen met Willem. We zijn dan precies 8 jaar samen en om 14.00 geven wij elkaar het ja woord. Ik dacht altijd dat het niet echt mijn ding was, dat trouwen, maar oh wat kijk ik er naar uit om te showen met mijn jurk, met m'n fantastisch uitziende Willem en onze ringen niet te vergeten en de verrassende bruidstaart!!
Het gaat een mooie dag worden met ook onze Koda erbij!Tijdens de workshop Zpagetti haken ben ik zelf ook begonnen met een tas, vandaag heb ik hem pas afgemaakt en voordat ie naar m'n zin was.. Maar hij is af en best leuk geworden.

Ook ben ik druk bezig met het kijken naar een leuke bloem voor workshops en ik denk dat ik er wel uit ben. Het word de vier dubbele bloem. Je kan gelijk er achteraan ook aan de achterkant verder gaan, maar het is mooier als je twee dezelfde maakt en deze aan elkaar haakt. Dat is te zien bij de laatste foto.

Ze zijn erg kleurig en best heel leuk geworden moet ik zeggen. Wat jullie?!

Hier nog een keer allemaal..
En hier de enkele waar ik wat lintjes tussen heb gedaan. Moet eerlijk zeggen dat die lintjes nou niet echt mijn ding zijn, maar goed. Ik kan begrijpen dat anderen het wel leuk zouden vinden.

1 opmerking:

  1. Jaaa, de tijd gaat snel he! Tijd om te trouwen komt dichterbij! Leuk hoor, heb er enorm zin in!
    Mooie bloemetjes, 'k ben nog steeds heel blij met de groene die ik mocht hebben :)
    Met lintjes ziet het er toch ook leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen