woensdag 24 maart 2010

De afgelopen dagen

Maandag was het zover, Willem en ik gingen trouwen!! Wat een prachtige, mooie en fijne dag is het geweest. De foto's maken in het bos vond ik eigenlijk nog het aller leukste omdat daar m'n meest dichtbij zijnde dierbaren bij waren. M'n zus, lieve lyntje en Boes en Berend en natuurlijk onze Koda!

Koda gedroeg zich voorbeeldig en we zijn zo dol op hem! Hij heeft maar laten zien dat hij heel veel kan, want zelfs de ringen brengen was aan hem besteed en dat ging heel goed, en hij blafte niet eens naar de ambtenaar!

De dag erna lekker uit geslapen, maar we hadden om 15.00 ook een afspraak bij Hoooked. We hebben daar 'even' 91 kilo zpagetti meegenomen en ook nog is 45 handvaten en 25 haaknaalden. We konden ons geluk niet op daar. Het was een waar paradijs als je wijs bent met zpagetti!

Geesje verbaasde zich groots over dat we de dag na onze bruiloft bij haar stonden, maar je moet wel wat he, als je iets wil!

Ook hebben we aanstaande zaterdag een beurs met Lique's Hangmatjes & Co.


Als die beurs is geweest gaan we hard aan de slag voor Van Wei naar Winkel! En ook daar gaan we weer leuke dingen doen!

Al met al genoeg dingen waar we heeel druk mee zijn. Maar tegelijkertijd je ook dingen te horen krijgt wat minder prettig is. Maar goed, we gaan gewoon door, ook al moeten we dan soms iets vaker even een pitstop in lassen..

3 opmerkingen:

 1. Proficiat met je huwelijk, ik wens jullie heel veel geluk
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefelicteerd met jullie huwelijk!!!
  Alle goeds en veel liefde en geluk toegewenst samen!

  groetjes Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!!
  ik wens jullie heel veel geluk en liefdetoe!!

  groetjes Fenny

  BeantwoordenVerwijderen