dinsdag 16 februari 2010

Er komt van alles aan!

Afgelopen zaterdag was de Holy Stitch en jeetje wat was het leuk! Veeeeel leuker dan de eerste versie, die was al leuk, maar deze was na 3 stands al geweldig! Dus Naomi: you go girl!

We hadden 3 stands gehad en ik en Vlyn zeiden al: we hebben geld tekort! Dus toen gingen onze mannen op pad naar een automaat waar het geld veelvuldig uitvloeide!

Ik heb onwijs leuke dingen gekocht, zo 2 geweldige pakketjes van Koekeridoo, de paddestoel en de appel! De Paddestoel is al af. Hier bij de foto.


Ook heb ik een geweldig klein lampje gekocht bij Stip en Bloem, ook een kruik met geweldige paddestoeltjes erop en een klein kapstokje voor kleine dingetjes.

Ook heb ik bij Michelle Kuipers de Iphone eter gekocht, om m'n gsm in op te bergen, al is het geen hippe Iphone, mijn Nokia past er ook prima in!


Ook komt de dag er aan dat ik een Demonstratie ga geven in de winkel Creatief in Putten. Ik ga daar de mensen het Amigurumi haken en het Zpagetti haken laten zien. Erg leuk. Ik kijk er enomr naar uit. Hier de flyer die ze daar aan de klanten mee gaan geven.


Ik heb daar alvast 1 amigurumi neergezet, hopelijk vinden de mensen het leuk en gaan ze komen kijken!


Kom jij ook als je in de buurt bent?!

2 opmerkingen: