maandag 1 februari 2010

De dagen verstrijken met genies en gehoest..

Het is weer zover, de verkoudheid heeft toegeslagen en in plaats van dat je denkt dat het af zou nemen, neemt het toe. Eerst neus verkoudheid, vervolgens je keel, en een kleine buikgriep mag er ook nog bij.
Maar dat mag de pret niet drukken. Gisteren volop bezig geweest met een kussen te maken voor de winkel waar een tas en een kussen van mij komt te liggen als promotie matriaal en waar ik zeer binnenkort een hele dag een demonstratie mag geven van Zpagetti en Amigurumi haken. Ik kijk er enorm naar uit. Eerst had ik alleen de Octo Blues tas gemaakt, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen daar helemaal enthousiast van raakt. Ik zelf vind het geweldig, maar je moet ook aan je medemens denken die dit misschien niet als de beste uitvinding laat behoren.


Dus hebben we gekozen om er ook een kussen bij te maken. Ik heb me er aardig in vergist, want er zijn uiteindelijk 3, jawel 3 bollen zpagetti in gaan zitten. Dus helaas, de klanten die de gestreepte paars zo leuk vonden, het is op..


En dan de dubbel gekleurde fortune cookie die ik pas gehaakt had bij m'n zus in, is nu afgemaakt en dit is het resultaat er van.


En ook de vraag voor een gsm hoesje kwam dit weekend, en hier is het, het gsm hoesje voor Daan, van het prachtige meisje Jay-La. Als je moet kiezen tussen die twee, tsja, dat is eigenlijk niet te doen, dus dan gaan we maar voor beiden, dus Daan EN Jay: hier is het hoesje voor je nieuwe mooie gsm!


Ook vandaag alle bestelling van Lique's Hangmatjes & Co weer bijgewerkt. Moet ze zo nog inpakken en dan kunnen ze op de post.

1 opmerking:

  1. Leuk zeg dat de tas en die kussens bij de winkel komen te liggen, lijkt me prima manier om jezelf te promoten! Klote van de verkoudheid, maar je hebt weer leuke gsm hoesjes gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen