vrijdag 13 augustus 2010

Haken, naaien, stempelen, swaps..

Je bent er maar druk mee. Eigenlijk met van alles en niets..
M'n lijf en hoofd zeggen dat ik even rustig aan moet doen, maar zo blijven de dingen liggen die ik graag op de post wil doen, maar goed. Vandaag even de tanden op elkaar gezet.
En 1 swap klaar gemaakt en nog 1 bestelling van Lique's Hangmatjes en de stof ingepakt waar Esther van Essies een enorm gave portemonnee van gaat maken!

Ook heb ik deze twee boekjes gemaakt met 3 nieuwe stempels die ik gekocht heb!

Ook had ik vorige week wat genaaid. 3 opberg bakjes met bruin en roze stippen en binnen in roze met witte stippen. En natuurlijk een label van Lique's Handmade!

Hier zie je een beetje de binnenkant!

Ook had ik nog 3 kleine portemonneetjes gemaakt, of je doet er je make up in of je losse spulletjes!
Ook ben ik nog aan het haken. Het vordert niet heel snel omdat ik veelal te moe ben om uberhaupt nog een haaknaald vast te houden, maar we gaan gewoon door, en af komt het wel!

En dan nog een stukje of de Pay It Forward (PIF)
Ik ga voor Marutska wat maken! En ik krijg ook wat van Marutska! Helemaal super!

En er waren 3 mensen die wel mee wilden doen. Alleen Angelina is nog niet helemaal zeker, maar ik zet haar er wel vast bij. En dan kijken we wel of ze mee doet!
Als eerst doet mee:
en waarschijnlijk
Ik ga iig een kadootje maken voor Maria, Bouwina en Simone en ws ook Angelina. En dan ga ik van hen ook een kadootje ontvangen!
Ik ben benieuwd!

13 opmerkingen:

 1. Hartstikke mooi zeg, je bent er maar weer druk mee geweest. Echt leuke spulletjes heb je gemaakt. Vooral het paddestoelstofje van het laatste mandje waar je haakwerk in zit vind ik prachtig. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poeh poeh, jij bent druk geweest, maar wel hele leuke spulletjes allemaal hoor. Leuke stempels.
  De mandjes zijn erg leuk en vooral erg handig.
  'K heb afgelopen week nog hier op de markt gekeken of ze soms het zwart/rode paddestoel stofje hadden, maar helaas. Ik blijf wel op letten.
  Goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie dingetjes!
  lekker druk heb je het gehad!
  die pif'js /swaps ed ... ze steken men ogen uit, maar voorlopig durf ik me er nog niet aan te wagen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spulletjes allemaal! k ga je blog nog eens op mijn gemakje bekijken :)

  hopelijk lukt het allemaal snel weer wat beter. Herken het helaas maar al te goed als je hoofd meer wilt dan je lichaam je toestaat.

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoe gaat t eigenlijk juist in zen werk? die pifjes en die swaps?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De PIF is domweg dat je drie mensen bij elkaar zoekt, of 2, wat lukt en dat degene die het organiseert voor de mensen waarmee je het samen doet iets maakt. En ook voor degene waarmee jij het gestart bent. Daarna mag je zelf weten of je ook 3 mensen wil zoeken of wil stoppen met alleen mij, dus dat jij iets voor mij zou maken en ik voor jou.

  Verder de swap wisselen. Je kan het 1 op 1 doen omdat je het super leuk vind wat diegene maakt en denkt dat je zelf ook net zo'n leuke swap terug kan sturen. Maar het kan ook met een groep gaan over een specifiek onderwerp!

  Liefs Lique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lique ik vind het leuk om een 1 op 1 swap te doen met je maar niet de PIF.

  Mail me je adres maar. angelinak@planet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lique heb je mijn mailtje over het paddestoelstofje niet ontvangen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Lique! Ik wil wel met jouw PIF mee doen, doe jij dan met die van mij mee? Ik ga van daaruit niet ook weer 3 mensen zoeken, want ben nu al lang blij dat ik er 3 bij elkaar heb ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ah wat een leuke blog heb je. En die boekjes zijn echt heel leuk gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je veel leuke dingen gemaakt!!! Echt super!!! De mandjes zijn ontzettend leuk!!! En de blokjes!! Maar doe je wel een beetje rustig aan.. je lijf en je hoofd zeggen het niet voor niets hoor.. liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, die opbergbakjes zijn leuk, heb je daar een patroon van?! of gewoon zo uit je hoofd gemaakt?! en heb je er nog iets van karton in gedaan...ik vind het een leuk idee voor op de babykamer :D
  ik hoor het wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen