dinsdag 27 januari 2015

Te lang geleden...

Het is al te lang geleden dat ik een post heb gedaan, maar ik voel me al een langere tijd ongeveer zoals Koda erbij ligt, alleen vind Koda dit lekker liggen en ik wat minder...

Nu we het toch over Koda hebben, hij is bijna jarig! 2 februari en hij wordt dan 6 jaar! Onze oudste Berner ooit!!
 
 
Natuurlijk ben ik wel bezig geweest de afgelopen tijd, maar toch ook niet....
Ik kon me vaak niet zetten tot de dingen die ik graag wilde..
 
Wel heb ik dit geweldige schaap, wat iets te dik opgevulde armen heeft en daardoor een bodybuilder schaap lijkt, gemaakt van Mala Design. Geweldig patroon! Maar er zit meer werk in dan je denkt vond ik zelf, maar alsnog, geweldig om te doen.
 
Heb hem gemaakt met Catania Grande!
 
Hij pronkt nu op Willem zijn bureau op z'n werk..
 
 
 Ook heb ik onwijs mooie pastel kleuren Drops Paris gekocht, ik ga hier wat moois mee maken, dat is een feit, maar wat precies, ik weet het nog niet, maar de kleuren zijn geweldig!
 
 
 En dan nog een foto van m'n rattenkooi met de zelfgemaakte hangmatten. Dat heb ik natuurlijk ruim 7 jaar gedaan, maar voor mezelf vind ik het nog net leuk genoeg, maar dat knippen van die dikke stof, altijd blaren op m'n vingers.
Maar we kunnen er weer 8 weken tegen aan, want kleine James en Job houden van gaten in de matten!
 
 
Dan nog twee kleine dingetjes, Lique's Handmade gaat stoppen met wol verkopen en dus is er nu flinke aanbieding! 1,25 per bol, en als je meer neemt komt er een mooie prijs uitrollen. Dus kijk is op Lique's Handmade.

En ook heb ik nog wat boeken te koop staan. Ze staan op het Amigurumi en Haakforum, maar ook op m'n picasa album Boeken Te Koop, niet alles is er meer van de foto's waar meerdere boeken op staan, maar de boeken die er los opstaan, die zijn er nog! Ze mogen voor een klein prijsje door je brievenbus vallen!

Liefs!

2 opmerkingen: