vrijdag 31 mei 2013

Een lange lap is een lange weg...

Ik moest lachen bij wat Lucy van Attic24 zei dat het eens maar nooit weer was om zo'n lap te haken voor een krans. Ik kon het me niet voorstellen, want dat simpele werk vind ik meestal wel leuk, dus met volle moed begon ik eraan.
Deze kleuren koos ik uit:
Nadat ik een paar toeren had gehaakt vroeg ik me af of het wel paste, en toen heb ik dus maar een paar vasten erbij aan gehaakt, dus daarom geen foto van m'n lap, want hij zag er een beetje vreemd uit!

Maar eer gister vertelde ik Wille dat ik nog 30 cm moest! Hij zei toen, maar let je wel dat je ook de binnenring meet, want anders is hij veel te groot, dus ik meten en ja hoor, hij had gelijk. Ik hoefde nog maar 3 keer 4 toeren te haken!
Toen ben ik hem er om heen gaan naaien. Ik kwam net 4 toeren van 1 kleur te kort dus die heb ik er nog aangehaakt en toen was ie klaar, de 'kale' krans!
Nu nog bedenken wat ik er precies mee wil gaan doen. Bloem, een vogeltje erin en er onder. Ga ik hem met textiel verharder insmeren zodat hij buiten kan hangen?
Wat vinden jullie?
 En omdat ik eigenlijk altijd aan tafel zit als ik haak, laptop, of wat dan ook aan 't doen ben werd de gewone stoel voor m'n rug niet beter.
Dus m'n moeder besloot dat ik een betere stoel nodig had, want dit ging niet langer. Dus Willem en ik naar de Ikea. Ik had al wel een stoel in m'n hoofd, maar ik wist niet of het wat was. Maar het is hem toch echt geworden.
Zie hier het resultaat. Mijn stoel, met twee extra kussens onder het zit kussen, omdat ik ander een kaboutertje word. 

10 opmerkingen:

 1. Ziet er al mooi uit, ze zijn zo leuk om te maken !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig bij je uit, zo met die nieuwe stoel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren heb je gekozen. Heerlijk zo'n kleurrijke krans. De basis is al super.

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige krans! Ik denk dat het mooi staat op een witte deur of muur. Maar buiten is ook leuk als je het goed waterafstotend kan maken. Ik ben in elk geval benieuwd naar hoe je de krans gaat versieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De krans is zo al mooi. Zo vol al Lucy 'm maakt zou ik niet doen (want dan zie je die leuke streepjes niet meer), maar een paar bloemetjes is wel leuk, of één groepje bloemen bij elkaar.
  Mooie zit/werkhoek heb je zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vrolijke krans. Prachtige kleuren heb je gebruikt. Ben benieuwd wat je er van gaat maken.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Via via kwam ik op jou blog terecht , wat een gezelligheid. Toevallig heb ik de krans van attic24 gezien. Erg leuk! Ik ga je volgen. Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is fijn, voor je rug: een goede stoel! En staat ook nog gezellig zo.
  En wat is hij mooi, je krans.. zou hem ook niet zo vol maken als Lucy.

  Een fijn weekend!
  Groetjes, Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. prachtige krans!

  En die stoel heb je inderdaad verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen