woensdag 8 augustus 2012

M'n nieuwe rode schoenen!

Ik had al een paar weken terug hele gave schoenen gekocht. Ik heb eigen alles behalve een schoenen tik, maar bij Poco Loco kan ik regelmatig toch wel slagen voor schoenen. Zo had ik vorig jaar de blauwe laarsjes en nu kwam ik deze tegen die heel erg leken op schoenen die ik in een winkel had gezien waar ze ruim 600 euro waren, en deze zaten net iets boven de 100 dus dat was mooi.

Er zaten alleen hele gladde zolen onder, dus ik heb er nieuwe onderlaten zitten. En kan ik er weer mee door. Het zijn eigenlijk alleen maar schoenen die ik aan trek als we wat leuks hebben, want ik loop niets liever dan op m'n birkenstocks en op m'n kisten, haha...

En ja, ik ben druk aan de haak, maar ik mag niets laten zien, want het is voor de grote meeting van het Amigurumi en Haak forum... :)

6 opmerkingen:

 1. keischoon bottekes, ik had er vorig jaar in Londen ook supermooie gevonden, kom ik ermee thuis, zie ik dat er ergens een dikke scheur in was, ja naar Londen kun je natuurlijk niet efkes over en weer, maar een schoenmakerke in't stad heeft het kunnen repareren voor geen geld, en niet te geloven hoeveel complimentjes ik met die schoenen al gekregen heb! rode schoentjes, het heeft toch iets hè

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die zijn echt helemaal te gek!!! ik ben jaloers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind ze geweldig! Laat die kistjes en birkenstoks maar iets vaker in de kast staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SUPER, wat een prachtige mooie schoenen, helemaal TOP
  Ben benieuwd wat je aan het maken bent voor de meeting??
  Die van mij zijn bijna klaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He,,,zulke laarzen heb ik ook in Arnhem gezien en id die waren zo rond de €600,- Ik vond ze ook heel leuk maar iets te duur (lees veel te duur)Ze zijn echt heel leuk.

  Groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lique tis te hopen dat je vaak iets leuks heb want ze zijn te gaaf om in de kast te laten staan. Mijn favoriete schoeisel zijn toch ook wel de birkenstocks maar daarom is het soms zo leuk om even iets heel anders aan je voeten te hebben en zeker deze laarsjes.

  BeantwoordenVerwijderen