vrijdag 1 april 2011

Thuis aangekomen en... Uitslag van de Give Away!!

...druk aan de slag! Wat hebben we gedaan? We zijn een weekje naar Texel geweest. Iets eerder weergekomen omdat ik thuis toch wel heel erg miste en het allemaal net zo handig uit kwam. Als we thuis komen moet altijd gelijk alles weer netjes en aan kant zijn.. Lekkere muts ben ik ook. Maar dat hebben we gisteren allemaal gedaan. Spullen uitgepakt, huisje schoon gemaakt, ratten kooi schoon geboend en vandaag konden we dan ook nog naar de Brei en Haak dagen in Nieuwegein. Het was echt super leuk, maar daar zo verder meer over.

Hier eerst een prachtige foto van m'n twee grote liefdes, nou ja.... De ene liefde is wel net een stukje groter hoor. En dat is natuurlijk Blondi, 1 van onze Berners. Maar toen ik de deken op de foto wilde zetten ging ze er zo lief bij zitten. Dus hier de deken waar ik hard aan heb gewerkt op Texel.

Hier een foto van de hele deken. Ondertussen kost 2 toeren van 1 kleur 2,5 bol, ongeveer 185 meter en 1 toer kost qua tijd ongeveer 1 uur. Ik denk dat ik van alle kleuren nog 1 keer rond kan gaan!En vandaag is Willem heel lief met mij mee gegaan naar de Brei en Haakdagen in Nieuwegein. Ik heb me schunnig gedragen, mede door Willem. Ik heb voor bijna 100 euro aan boeken gekocht, waaronder The Ultimate Crochet Bible! En nog 4 andere geweldige boeken. 1 met allemaal kantjes en randjes, 1 Japans boek en nog een engels boek. I'm happyyyy! En er was een stand Wollyhood, geweldige naam, waar ze Drops Paris voor 2 euro verkochten en aangezien dat toch echt 1 van m'n favorieten is en waar ik nu ook m'n deken mee aan het maken ben ik daar ook nog 3 kleurtjes van heb gekocht. En dat word iets uit 1 van m'n nieuwste boeken! En dan de Give Away! Die is gewonnen door:


Klaske Karin Saartje Kraal Teveel Leuks Carolien MeidenMama Als jullie je gegevens mailen dan stuur ik het zo snel mogelijk naar jullie op!

6 opmerkingen:

 1. Leuk die boeken! En leuk dat ik 1 van de winnaars ben! Ik mail je m'n gegevens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen heb je gedaan....wat een lief koppie heeft blondi...zit zo aandoenlijk naast jou mooie deken..
  En geweldig dat ik 1 vam de winnaars ben....SUPER

  Liefs Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie deken, echt top!! Woon ik zó dicht bij Nieuwegein, gaat het me toch niet lukken om naar de brei- en haakbeurs te gaan. Om met mijn lief te spreken: kán wel jánken! ;-)
  Fijn (haak)weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wauw! Ik word er zelfs helemaal enthousiast van, hihi... :)
  Je deken is ook echt geweldig! :D En die boeken en de wolletjes... *zucht* ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige deken!! En dat je zoveel moed hebt om daar aan te beginnen echt klasse...
  En dan lees ik ook nog dat ik een van de winnaars van je give away ben, geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat een prachtdeken!!!! Wow, wat een werk!!! Super!! En wat een boel leuke boeken! Fijn dat je er weer bent!! ;-) En zpagetti, graag!! Haha! Ik mail je gauw, wil ook nog een haaknaald en wat wol en...... ;-) Dikke knuffel, Nanc

  BeantwoordenVerwijderen